Táborok

Tábor időpontok 2024-ben:

Június 24-28.
Július 1-5.
Július 8-12.
Augusztus 19-23.
Augusztus 26-30.

Tenisztáborunkban a gyerekek minden nap 2×1,5 óra intenzív teniszoktatásban részesülnek a Szép Juhászné Teniszklub exkluzív környezetében.

A tenisztudásukat az első órában felmérjük, és ezt követően a gyerekeket csoportokba osztjuk. Célunk, hogy a táborban résztvevő gyerekekkel játékos formában megszerettessük ezt a fantasztikus sportot, mindeközben fejlesszük kondíciójukat, valamint koordinációs képességeiket.

A teniszezés mellett a szabadidős tevékenységekre is nagy hangsúlyt fektetünk, hogy a gyerekek kellemes és változatos időt tölthessenek el a tiszta, jó erdei levegőn.

Pénteki versenynapunkon szeretettel várjuk a szülőket, nagyszülőket és testvéreket is, hogy buzdítsák a gyerekeket a versengésen és maguk is megbizonyosodjanak arról, csupán egy hét alatt is milyen sokat lehet fejlődni!

Helyszín: Szép Juhászné Teniszklub, 1021 Budapest, Szép Juhászné út 14-18.

A napközis táborba minden nap 8 órától várjuk a gyerekeket, és uzsonna után 4 órakor lehet őket hazavinni.

A szabad foglalkozások alatt animátor vezetésével a gyerekeknek lehetőségük van társasjátékokkal játszani, kézműveskedni, valamint szabadtéri játékokban is részt venni.

Felszerelés: Időjárástól függően sportruházat, baseball sapka, névvel ellátott kulacs, naptej és esetleg napszemüveg ajánlott. Kérjük, ne küldjenek nagy értékű tárgyakat vagy játékokat a gyerekekkel, mivel ezekért nem tudunk felelősséget vállalni.

A tábor részvételi díja: 75.000 Ft, amely magában foglalja a 3 étkezést és a tanfolyami díjat.

Ennek 50%-át kérjük a jelentkezéskor kifizetni szíveskedjenek, a másik 50%-ot pedig a tábor első napjának reggelén kell rendezni.

Nagy szeretettel várjuk a gyerekeket!

A tábor szervezői: Gáspár Balázs és Gáspár Benedek